Dodano: 2011-07-17 22:02
| Masterdeath napisał(a): |
| Teraz to juz wszystko się miesza kiedyś subkultury się lały po mordach i było fajnie były zadymy. Każdy był dumny że jest tym kim jest a teraz - nie mal wszystkie subkultury maja zbliżony wygląd nawet nie wiadomo kogo lać po mordzie ; ))))) hehe |
Proponuję prewencyjnie wszystkich po kolei
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2011-07-17 22:11
dzialo sie a czy to bylo przyjemne niekoniecznie adrenalina owszem kto przezyl
wie krojenie przed koncertem dymy kasowanie z biletow koszulek dymy w pociagu i to w ramach tej samej subkultury
Kropla drąży skałę
Dodano: 2011-07-17 22:14
| bibunia napisał(a): |
| [quote:002b82567d="Masterdeath"]Teraz to juz wszystko się miesza kiedyś subkultury się lały po mordach i było fajnie były zadymy. Każdy był dumny że jest tym kim jest a teraz - nie mal wszystkie subkultury maja zbliżony wygląd nawet nie wiadomo kogo lać po mordzie ; ))))) hehe |
Są subkultury silnie zideologizowane np większość punków i skinów. Więc sami się nawzajem proszą. Skoro oni mają skrajne poglądy, to ktoś na to skrajnie reaguje. Mało popularne są ruchy "ekumeniczne" między tymi subkulturami.
Mi nie przeszkadza ich konflikt, tak długo jak mnie nie dotyczy.
http://pantheion.pl/
Dodano: 2011-07-17 22:17
Generalnie mi chodzi o przenikanie kultur a nie że to popieram -dzisiaj Punki razem z metalami i gothami sobie u nas na koncerty chodzą oraz ognicha robią więc wiecie. Kiedyś by to było chyba nie możliwe hehe
Dodano: 2011-07-17 22:17 Zmieniono: 2011-07-17 22:19
| Masterdeath napisał(a): |
| Teraz to juz wszystko się miesza kiedyś subkultury się lały po mordach i było fajnie były zadymy. Każdy był dumny że jest tym kim jest a teraz - nie mal wszystkie subkultury maja zbliżony wygląd nawet nie wiadomo kogo lać po mordzie ; ))))) hehe |
Kiedyś wszystkie subkultury nie lały się
metalowcy z pankowcami trzymali się w miare razem laliśmy diskomanów i popersów różnie było ze skinami bo metalowcy się z nimi lali a pankowcy nie, hipisi sie nie chcieli lać to jak już nic nie było to dostawali od reszty
(pisze nazwy wg wymowy)
tak było przynajmniej w moim miasteczku na dzikim wschodzie
wszyscy mieliśmy jeden element podobny wojskowy lub policyjny szeroki pas, brało się na zawijkę opleciony na nadgarstku i się tańczyło, bliznę na brodzie mam do dzisiaj :)
Nic tak mnie nie wnerwia na forum, jak usuwanie moich postów
Dodano: 2011-07-17 22:36
zdrowko kolego bylo jak piszesz
Kropla drąży skałę
Dodano: 2011-08-17 22:44
u mnie na dzikim wschodzie to osob zwiazanych z jakimi kolwiek subkulturami jest niewiele i zbytnio sie nie mieszaja, raczej wszystko dziala na zasadzie tolerancji do momentu, az ktos komus podpadnie
"...gdy powrót do życia nie wywołuje entuzjazmu, sen niewiele może pomóc." - Maciej Przepiera
Dodano: 2011-08-24 13:12
| bambol napisał(a): |
| [quote:1475307cec="Masterdeath"]Teraz to juz wszystko się miesza kiedyś subkultury się lały po mordach i było fajnie były zadymy. Każdy był dumny że jest tym kim jest a teraz - nie mal wszystkie subkultury maja zbliżony wygląd nawet nie wiadomo kogo lać po mordzie ; ))))) hehe |
Kiedyś wszystkie subkultury nie lały się
metalowcy z pankowcami trzymali się w miare razem laliśmy diskomanów i popersów różnie było ze skinami bo metalowcy się z nimi lali a pankowcy nie, hipisi sie nie chcieli lać to jak już nic nie było to dostawali od reszty
(pisze nazwy wg wymowy)
tak było przynajmniej w moim miasteczku na dzikim wschodzie
wszyscy mieliśmy jeden element podobny wojskowy lub policyjny szeroki pas, brało się na zawijkę opleciony na nadgarstku i się tańczyło, bliznę na brodzie mam do dzisiaj :)[/quote:1475307cec]
Kochani, a czy dziś są jeszcze gdzieś prawdziwe subkultury, takie undergroundowe, które by się prały i kochały jednocześnie? bo u mnie nic nie widać. Fakt były jakieś zadymy, ta pseudo nienawiść (tego nie lubimy bo jest hipisem), ale teraz to co najwyzej widac takich ludzikow co piora sie miedzy soba o lyka taniego wina a nie podzial na s-ry
Nie musicie mi dziękować. Wystarczy, że będziecie wielbić mnie na klęczkach.
Dodano: 2011-08-24 17:24
Wojna bardziej idzie z dresami teraz
"...gdy powrót do życia nie wywołuje entuzjazmu, sen niewiele może pomóc." - Maciej Przepiera
Dodano: 2011-08-24 19:45
| bibunia napisał(a): |
dresy,kibole i inne łysole ![]() |
Jak pokazuje wątek o piłce na tym forum (no chyba, że ktoś go wywalił nieopatrznie), kibice są także wśród mhroczniaków, to raz. Co do drechów - raz tylko jacyś tacy bardziej "gimnazjalni" zaczepili mojego kumpla z powodu glanów (3ch gówniarzy i jedna "dziunia") ale jak powiedziałam: "chodź zostawmy te dzieci" i poszliśmy, to nas nawet nie gonili:)
Dodano: 2011-08-24 19:51
| Nadine1986 napisał(a): |
[quote:5d031380f3="bibunia"]dresy,kibole i inne łysole ![]() |
Jak pokazuje wątek o piłce na tym forum (no chyba, że ktoś go wywalił nieopatrznie), kibice są także wśród mhroczniaków, to raz. Co do drechów - raz tylko jacyś tacy bardziej "gimnazjalni" zaczepili mojego kumpla z powodu glanów (3ch gówniarzy i jedna "dziunia") ale jak powiedziałam: "chodź zostawmy te dzieci" i poszliśmy, to nas nawet nie gonili:) [/quote:5d031380f3] Ironia....trudna do rozszyfrowania dla poniektórych.Poczucie humoru chlubą narodu.